Hej världen!

Jag tänkte starta Designeras blogg och presentera den nya hemsidan med ett första enkelt blogginlägg, och dessutom kort presentera vårt nystartade företag Designera.

Designera är en liten designbyrå/fotostudio som till en början kommer att ha mycket fokus på att få igång uthyrning av vår fotostudio som troligtvis kommer att ligga i Mölndal eller södra Göteborg. Under tiden som vi letar lokal så startar vi igång vår hemsida tänkte vi!

Genom den här bloggen kommer vi att försöka dela med oss av de olika erfarenheter vi kommer att få genom att starta och driva ett litet företag och även tipsa om allt från olika digitala tjänster och produkter, bildbehandling, webbutveckling, e-handel, fotografering och liknande saker som vi är intresserade av, till bra fotoställen eller utflyktsmål för fotografer.

Just nu erbjuder vi inte några tjänster här på hemsidan, men när vi kommer igång kommer vi att erbjuda olika digitala tjänster inom bildbehandling, grafisk design och fotografering. Vi vänder oss framförallt till små företag som vill ha bilder till sina hemsidor och e-shoppar, produktbilder och så vidare. Små företag har kanske sällan budget eller förmåga att investera i en egen studio eller professionell fotograf, men kanske är man som företagare eller anställd själv amatörfotograf eller hobbyfotograf (eller känner en sådan), men bara behöver en studio att fota i.

Vi vill erbjuda en smart och snabb lösning online för att hyra en fotostudio, men också att bistå med bildbehandling eller design. Redan nu är du välkommen att kontakta oss om du har förslag på samarbete, vill fråga eller tipsa oss om något (vi svarar inte på uppenbar marknadsföring).

Hoppas ni vill hänga med på vår resa! Vi ses!

 

 

Designeras webbsajt lanserad

av Designera tid att läsa: 1 min
0