Nu har du möjlighet att prova på att fotografera i vår fotostudio helt gratis! Grundläggande studioutrustning ingår, alltså samma utrustning som betalande kunder har tillgång till. Allt du behöver ta med dig är din egen kamera. Givetvis får du med dig bilderna hem!

Vår fotostudio ligger i Kvarnbyn i Mölndal, strax söder om Göteborg. Det tar ungefär 15 minuter att ta sig dit från Göteborgs centrum och ligger i nära anslutning till E6:an så det är smidigt att ta sig dit var du än kommer ifrån.

Fotograferar du på fritiden och vill prova på fotografering i studio, men bor i en trång etta och använder rullgardinen från IKEA som bakgrund? Eller funderar du på att bli fotograf men är inte säker på om det är något för dig? Designera vill ge dig möjligheten att besöka oss och testa vår professionella studio och utrustning utan att du behöver betala hyra för en halv eller hel dag. Vi ställer inga krav på att du betalar en prenumeration, hyr av oss eller förbinder dig för något. Vi tror helt enkelt att vår fotostudio är den mest prisvärda i stan och tror att du också kommer tycka det om du bara får chansen att testa! Vi förstår också att det kan kännas läskigt att betala för något online som man inte känner till så bra. Särskilt när man inte har provat på studiofotografering tidigare och inte vet om det är nåt man tycker är skoj.

Vi kommer att vara på plats och vägleda dig och svara på dina frågor. Vi visar dig gärna runt i studion och förklarar hur man använder utrustningen. Sen är det alltid trevligt att umgås och vi tar gärna en kopp kaffe och snackar också om du känner för det!

Du får tillgång till hela studion under en timme och bara första gången du bokar, men de bilder du tar får du givetvis behålla och använda precis som du vill. Oavsett om det är för kommersiellt eller privat bruk. Så om du bara behöver några enstaka bilder och om du är väl förberedd så kan du spara en hel del pengar jämfört med om du anlitar en professionell fotograf för jobbet!

Den kostnadsfria studiofotograferingen bokar du som vanligt i vår bokningskalender. Vi erbjuder gratis fotografering under vissa särskilda dagar varje månad och du hittar de här tiderna lättast genom att leta efter lilafärgade dagar i kalendern. Vad väntar du på? Boka en tid för gratis studiofotografering här!

Gratis fotografering i fotostudio i Göt…

av Designera tid att läsa: 2 min
0