Hyresvillkor för fotostudion

 

 • Bokning av fotostudio sker via Designeras hemsida och betalning görs med PayPal från vår hemsida, antingen med kontokort som stöds av PayPal eller PayPal-konto. Är du företagskund rekommenderar vi betalning antingen med PayPals företagskonto eller med ett konto-/kreditkort som är anslutet till ditt företag. Faktura på beställningen bifogas i bekräftelsemejlet du får efter genomförd betalning. Vänligen kontakta oss om du har några som helst frågor eller tveksamheter om betalningsvillkoren. Läs mer om PayPals skydd för köpare här.

 

 • Din bokning är bindande då Designera har mottagit en bekräftelse på din bokning via e-post från hemsidans bokningssystem. Även hyresgästen kommer att få en eller flera bekräftelser på betalning och bokning, antingen från PayPal eller domänen designera.se. Av tekniska skäl kan det ta upp till 24 timmar innan du får ett bekräftelsemejl. Skulle du inte få en bekräftelse på din bokning eller betalning inom 12 timmar efter att bokningen gjorts på grund av eventuella tekniska fel är det viktigt att du kontaktar oss på telefon eller e-post så fort som möjligt.

 

 • Avbokning återbetalas automatiskt med 90% av debiterat belopp, om den sker muntligen eller skriftligen via telefon, e-post eller PayPal-konto fram tills 2 dygn innan den bokade tiden. Om avbokning sker senare så debiteras halva hyran. Om tekniska lösningar saknas för återbetalning av ett mindre belopp än 90% t.ex. på hemsidan, kommer en faktura för resterande belopp att skickas till faktureringsadressen du uppgett vid bokningen. Om du inte skulle få någon automatisk återbetalning på grund av tekniska skäl, vänligen kontakta oss för att lösa en manuell återbetalning.

 

 • Du som hyresgäst ansvarar att lämna lokalen i samma skick som när du kom. Det innebär framförallt att man tar med sig eller slänger skräp i de sopkärl som finns tillgängliga och ställer i ordning utrustning och inredning så att det ser prydligt ut. Kontrollera noga att ni har fått med er allting ni hade med er. Främsta anledningen är att lokalen ska kunna användas av andra gäster som bokat lokalen direkt efter bokningens sluttid. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand ta ut en avgift för bristande städning av lokalen.

 

 • Rökning får inte ske i studion, i fastigheten eller precis utanför ingångarna till fastigheten. Vi ber er respektera detta, på grund av hälsorisken och obehaget för personer som vill gå in eller ut ur byggnaden. Vi har nolltolerans mot all användning av illegala droger eller alkoholhaltiga drycker i eller i anslutning till studion.

 

 • Fotostudion får ej nyttjas till att genom fotografering eller videoinspelning producera pornografiskt, främlingsfientligt, våldsbejakande, olagligt eller på annat sätt kränkande material. Vid tveksamheter om var gränsen går för detta, vänligen kontakta Designera innan bokning om vad som ska produceras.

 

 • Fotostudion får inte heller användas för politiska eller religiösa möten och samlingar. Undantaget är partipolitiskt obundna möten med syfte att förbättra miljö, lokalsamhälle eller folkhälsa. Vänligen kontakta Designera innan bokning om lokalen ska användas för något annat än kreativ eller affärsmässig verksamhet.

 

 • Designera ansvarar inte för din medhavda utrustning eller skador på rekvisita eller kläder etc. som ni själva har med er. Vi rekommenderar att säkerställa att egen sakförsäkring är giltig.

 

 • Fotoutrustning, inredning, rekvisita eller andra föremål som tillhör Designera eller lokalen/fastigheten får ej lämna studion. Vid oavsiktlig skada, skadegörelse, stöld eller förlust av annat slag under hyrestiden hålls hyresgästen ansvarig och kommer att debiteras eventuell självrisk, eller för kostnader som inte täcks av Designeras egen försäkring. Detta gäller ej vid externa och oförutsedda händelser som naturkatastrofer, brott utfört av tredje part, krig, översvämning som inte orsakas av hyresgästen eller liknande omständigheter.

 

 • Genom att använda boknings-/betalningssystemet på hemsidan och bekräftar bokning/betalning, godkänner du dessa hyresvillkor.

 

 • Om du har frågor rörande hyresvillkoren är du välkommen att kontakta oss.