Mölndal har fått en ny fotostudio och vi inviger med att hålla öppet hus i vår lokal i Kvarnbyn! Alla är givetvis välkomna men framförallt kan det vara intressant för dig som är fotointresserad att komma. Det kommer att vara helt fritt att testa studion och utrustningen under dagen utan bokning. Vill du bli modell och behöver bilder till din portfolio, är du fotograf och vill träffa likasinnade under trevliga förhållanden eller vill du bara mingla med folk i branschen för att knyta kontakter kan detta vara ett utmärkt tillfälle!

Dagens stora happening kommer att vara en fototävling där vinnaren kommer att få låna fotostudion under en dag, alltså helt utan kostnad (värde 2730 kr)! Reglerna kommer att vara enkla. Deltagarna går ut och tar ett foto inom området Kvarnbyn som bäst beskriver betydelsen av ett visst ord som kommer att meddelas i början av dagen. Vill du delta behöver du alltså komma tidigt. Deltagarnas bilder kommer att visas upp och alla är med och röstar på bästa bild. Ta med egen kamera om du ska vara med i fototävlingen. Mobilkamera godkänns inte.

Designera bjuder på tilltugg och fika.

Fler punkter på schemat kan komma vid senare tillfälle.

Datum för evenemanget är söndagen den 26:e november. Mer information om tider kommer inom kort.

Du får gärna anmäla dig till evenemanget så att vi kan ha en ungefärlig koll på hur många som kommer. Men du är välkommen att bara komma förbi när du kan under dagen också. Anmälan görs via Eventbrite. Det går också bra att anmäla sig på vår Facebook-sida.

Fritt inträde.

Klädkod: Casual

Adressen är Götaforsliden 17 i Mölndal. Betalparkering finns precis utanför, annars finns det gratis parkering och fler parkeringsplatser vid Grevedämmet.

Vi ser fram emot att träffa dig den 26:e november!

Ju fler vi blir desto roligare kommer det att bli! Se nu alltså till att dela den här sidan på alla sociala medier du är medlem i!

Öppet hus i fotostudion

av Designera tid att läsa: 2 min
0